IMPRESSUM

OUTDOOR MANIA

OBRT ZA NAJAM I POPRAVAK SPORTSKE OPREME

VL. ALEŠ HRVATIN, BUZET, SVETI IVAN 14

OIB: 96594539954

IBAN: HR9224020063206612635 (Erste bank)


Outdoor Mania se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.
Outdoor Mania zadržava pravo promjene općih uvjeta poslovanja i korištenja ovih stranica u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu u trenutku objave. Smatra se da je pristupanjem stranicama korisnik upoznat s aktualnim pravilima i uvjetima korištenja istih.
Outdoor Mania nastoji da informacije objavljene na stranici budu točne i ažurne, ali se ograđuju od mogućih pogrešaka u objavljivanju istih. Outdoor Mania ne preuzima odgovornost niti krivnju za bilo kakve pogreške ili propuste u sadržaju na ovim internet stranicama, kao ni za točnost objavljenih informacija, odnosno nije odgovaran za povremeno nefunkcioniranje stranica ili njihovih dijelova.


Fotos:

OUTDOOR MANIA
JULIEN DUVAL PHOTOGRAPHY
HREN PHOTOGRAPHY

Design und Implementierung:

PRIZMA DESIGN d.o.o., Buzet